Příběh zemědělství – Praha
kurz vaření Steaky a tataráky - zrušeno
Termín konání: 29. 4. 2020, 17:00–21:00

V souvislosti s nařízením vlády o zrušení všech veřejných aktivit a akcí nad 30 osob je Národní zemědělské muzeum od čtvrtka 12. března do odvolání pro veřejnost uzavřeno. Vzhledem k dalším opatřením je zrušen i kurz vaření Steaky a tataráky.
Kurz vaření zaměřený na přípravu steaků, příloh a omáček vylepšil Pavel Minář ještě několika recepty na dokonalé tataráky.
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.
Cena: 2200 Kč
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.