Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Sexy moderní kuchyně
Termín konání: 23. 1. 2018, 17:00–21:00

Vařit tradiční česká jídla moderně je sen každého milovníka naší národní kuchyně. Moderní ovšem neznamená nesmyslná a bláznivá. Budeme se držet tradičních postupů, ale jídlo bude nakonec lehčí, stravitelnější. Nebojte se, chuť výsledných pokrmů bude jedinečná a vám dobře známá.
Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda a Babiččina zahrada, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002
Cena kurzu: 1890 Kč
Budeme vařit:
Kulajda jinak
Lososovitý pstruh, pyré z česneku a listový špenát
Dančí hřbet s kořeněnou omáčkou se švestkami
Ořechový parfait s karamelizovanými lískovými ořechy
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.