Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Sexy moderní kuchyně

Termín konání: 23. 1. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Sexy moderní kuchyně

Vařit tradiční česká jídla moderně je sen každého milovníka naší národní kuchyně. Moderní ovšem neznamená nesmyslná a bláznivá. Budeme se držet tradičních postupů, ale jídlo bude nakonec lehčí, stravitelnější. Nebojte se, chuť výsledných pokrmů bude jedinečná a vám dobře známá.

 

 

 

 

Lektor: Radek David, Executive chef restaurací La Veranda a Babiččina zahrada, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena kurzu: 1890 Kč

Budeme vařit:

Kulajda jinak
Lososovitý pstruh, pyré z česneku a listový špenát
Dančí hřbet s kořeněnou omáčkou se švestkami
Ořechový parfait s karamelizovanými lískovými ořechy

 

Kurz objednávejte na kurzyvareni@nzm.cz.

více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu