Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Saláty

Termín konání: 25. 6. 2019, 17:00–21:00

Saláty
Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2200 Kč
 
Radek David vás naučí:
  • Římské listy s ančovičkovým dresingem, parmezánem a česnekovými krutony
  • Tygří krevety s rajčaty, česnekovým konfitem a mizuna salát
  • Kuřecí játra, pyré z karamelizovaných jablek a mix zelených salátů s jablkem Granny Smith a citrónovým dresingem
  • Pečená řepa, kozí sýr, ořechy, rukola a vinaigrette z octa z červeného vína
  • Pečený pupek, mix barevných rajčat, rukola a bazalkovým krém
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu