Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady III.

Termín konání: 26. 4. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady III.

Polévka je grunt a připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.

Lektor: Tomáš Kourek, šéfkuchař Aquapalace Praha a Kuchař roku 2015/16

Cena: 1 890 Kč

 

Budeme vařit:

Polévky:

  • Jak na správný rybí vývar
  • Jemný krém z mořského vlka

Omáčky:

  • Perníková omáčka s portským a kachním prsem
  • Šafránová omáčka z korýšů s treskou a fazolovým ragů
  • Citronová omáčka s kuřecím supreme
  • Základní bílá omáčka Bešamel a zapečené makarony

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu