Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady III.
Termín konání: 26. 4. 2018, 17:00–21:00

Polévka je grunt a připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.
Lektor: Tomáš Kourek, šéfkuchař Aquapalace Praha a Kuchař roku 2015/16
Cena: 1 890 Kč
Budeme vařit:
Polévky:
- Jak na správný rybí vývar
- Jemný krém z mořského vlka
Omáčky:
- Perníková omáčka s portským a kachním prsem
- Šafránová omáčka z korýšů s treskou a fazolovým ragů
- Citronová omáčka s kuřecím supreme
- Základní bílá omáčka Bešamel a zapečené makarony
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.