Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady

Termín konání: 8. 2. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Omáčky, polévky – národní poklady

Kdo ovládá umění přípravy omáček, je králem kuchyně. 

Připravit omáčku tak, aby měla ideální konzistenci, chuť a krásnou barvu, není jen tak. Ale když máte dobré vedení, není problém dostat se na kobylku studeným a ani teplým omáčkám.
Jan Horký, kapitán Národního týmu AKC ČR vám ukáže, jak udělat holandskou omáčku nebo jak připravit tradiční jihočeskou kulajdu. 

Lektor: Jan Horký

Cena: 1490 Kč

 

Budeme vařit:

Holandská omáčka a její alternativy
Koprová omáčka z espumy s grilovaným candátem
Hořčicová omáčka s medem a telecí kýtou
Černá omáčka s povidly a ořechy s dančím steakem
Tradiční kulajda se zastřeným vejcem
Tradiční cibulová polévka s krupicí

 
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka