Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Moderní česká kuchyně

Termín konání: 19. 5. 2020, 17:00–21:00

Moderní česká kuchyně

Česká kuchyně v moderním pojetí. Radek David vás naučí chřest s lososovým kaviárem, filety dorády, dušeného králíka a jako dezert nepečený cheesecake s malinami.

 

Lektor: Radek David
Cena: 2 200 Kč
Budeme vařit:
  • Chřest s lososovým kaviárem a holandskou omáčkou
  • Filety dorády, caponáta a bazalkový olej
  • Dušený králík ve smetanové omáčce, bramborové knedlíčky s parmezánem
  • Nepečený NY cheesecake, malinová omáčka a maliny
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

 

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.