Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Maso - zimní menu

Termín konání: 13. 2. 2019, 17:00–21:00

kurz vaření Maso - zimní menu

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 2200 Kč

 
 
Budeme vařit:
  • Carpaccio z hovězího jazyka se šalotkovým salátem, malinový ocet
  • Smažené jelítko s jablkovým kompotem
  • Telecí roastbeef s dijonskou omáčkou, purée z květáku a celeru
  • Moderní „žemlovka“ se skořicovou zmrzlinou
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

 

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.