Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Letní grilování
Termín konání: 30. 8. 2018, 17:00–21:00

Léto a grilování patří neodmyslitelně k sobě. Pod vedením kapitána Národního týmu kuchařů a cukrářů Jana Horkého si na kurzu ugrilujete hovězí maso, lososa i krevetu. K masům si připravíte vhodné přílohy. A chybět nebude ani sladká tečka v podobě lehkého čokoládovo-ovocného dezertu.
Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018
Cena: 1890 Kč
Budeme vařit:
- Marinovaná zelenina, saláty a jedlé květy, dresink z malinového octa a medu, opečené kousky lososa
- Studená tomatová polévka zahuštěná bílým chlebem, grilovaná kreveta "black tiger"
- Grilovaná hovězí picanha, špenátový couscous
- Pěna z hořké čokolády, zmrzlina z borůvek, pečené listové těsto
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu