Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Letní grilování

Termín konání: 10. 7. 2018, 17:00–21:00

kurz vaření Letní grilování, Národní zemědělské muzeum Praha

Léto a grilování patří neodmyslitelně k sobě. Pod vedením kapitána Národního týmu kuchařů a cukrářů Jana Horkého si na kurzu ugrilujete hovězí maso, lososa i krevetu. K masům si připravíte vhodné přílohy. A chybět nebude ani sladká tečka v podobě lehkého čokoládovo-ovocného dezertu.

 

 

Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018

Cena: 1890 Kč

Budeme vařit:
  • Marinovaná zelenina, saláty a jedlé květy, dresink z malinového octa a medu, opečené kousky lososa
  • Studená tomatová polévka zahuštěná bílým chlebem, grilovaná kreveta "black tiger"
  • Grilovaná hovězí picanha, špenátový couscous
  • Pěna z hořké čokolády, zmrzlina z borůvek, pečené listové těsto
 
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Kurz vaření Letní grilování, lektor Jan Horký, 10. 7. 2018, NZM Praha