Příběh zemědělství – Praha
Kurz vaření Letní grilování
Termín konání: 10. 7. 2018, 17:00–21:00

Léto a grilování patří neodmyslitelně k sobě. Pod vedením kapitána Národního týmu kuchařů a cukrářů Jana Horkého si na kurzu ugrilujete hovězí maso, lososa i krevetu. K masům si připravíte vhodné přílohy. A chybět nebude ani sladká tečka v podobě lehkého čokoládovo-ovocného dezertu.
Lektor: Jan Horký - kapitán Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kuchař roku 2017/2018
Cena: 1890 Kč
Budeme vařit:
- Marinovaná zelenina, saláty a jedlé květy, dresink z malinového octa a medu, opečené kousky lososa
- Studená tomatová polévka zahuštěná bílým chlebem, grilovaná kreveta "black tiger"
- Grilovaná hovězí picanha, špenátový couscous
- Pěna z hořké čokolády, zmrzlina z borůvek, pečené listové těsto
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.