Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Hostínský chřest II

Termín konání: 14. 6. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Hostínský chřest II

Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit připravit tu nejlepší chřestovou polévku, chřest marinovaný a smažený, chřestové rizoto s lososem nebo omáčky, které se nejvíce hodí k této oblíbené sezonní zelenině.

 

 

Lektor: Radek David

Cena: 1 890 Kč

Budeme vařit:

  • Marinovaný chřest, pošírované vejce a bazalkové pesto
  • Chřestová polévka s krutony a lososovým kaviárem
  • Pečený hovězí pupek, smažený chřest a bernská omáčka
  • Chřestové rizoto s pečeným lososem
  • Chřest s opraženou strouhankou, holandskou a choron omáčkou

 

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.