Příběh zemědělství – Praha

Kurz vaření Hostínský chřest

Termín konání: 3. 5. 2018, 17:00–21:00

Kurz vaření Hostínský chřest

Chřest je v poslední době velmi módní zelenina, ale před lety ji mívaly naše babičky téměř na každé zahrádce. Přijďte se naučit připravit chřestovou polévku, chřest marinovaný a smažený, chřestové rizoto s lososem nebo ty nejlepší omáčky ke chřestu.

Lektor:

Radek David, Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002

Cena:

1890 Kč

Budeme vařit:
  • Marinovaný chřest, pošírované vejce a bazalkové pesto
  • Chřestová polévka s krutony a lososovým kaviárem
  • Pečený hovězí pupek, smažený chřest a bernská omáčka
  • Chřestové rizoto s pečeným lososem
  • Chřest s opraženou strouhankou, holandskou a choron omáčkou
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka