Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Grilování

Termín konání: 16. 6. 2020, 17:00–21:00

Grilování
Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2500 Kč
Budeme připravovat:

Hovězí pupek, vepřová krkovice, kachní prsa, kuřecí stehna, losos, tygří krevety

Rajčata, cuketa, lilek, pečené brambory v alobalu

Marinády

5 různých marinád

Studené omáčky

BBQ, teriyaki, tatarská, hořčičná, paprikový kečup, kečup z červené řepy, lilkový kaviár

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu