Příběh zemědělství – Praha

kurz vaření Grilování

Termín konání: 13. 6. 2019, 17:00–21:00

Grilování
Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2400 Kč
 
Radek David vás naučí:
  • Jaká masa, ryby, drůbež, zelenina se hodí na grilování?

Hovězí pupek, vepřová krkovice, kachní prsa, kuřecí stehna, losos, rajčata, cuketa

  • Marinády

5 různých marinád

  • Studené omáčky

BBQ, teriyaki, tatarská, hořčičná

  • Zeleninové salsy

Papriková s červenou cibulí, houbová s estragonem, okurková s koprem

Kurz je plně obsazen. Volná místa jsou na tematicky podobném kurzu Saláty.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu