Příběh zemědělství – Praha
kurz Sladkovodní ryby
Termín konání: 18. 4. 2023, 17:00–21:00

Na kurzu vás šéfkuchař Pavel Minář naučí správně filetovat ryby. Připravíte si tatarák, salát, pošírovaný filet i kapra se salátem.
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Stal se členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, 8 let byl také členem Národního týmu AKC ČR. 13 let provozoval vlastní restaurace a poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách.
Cena: 2 900 Kč
Naučíte se:
- Filetovat kapra a pstruha
Budeme vařit:
- Tartar ze pstruha
- Salát ze zauzeného kapra s fermentovanou zeleninou
- Filet ze pstruha pošírovaný v olivovém oleji s hráškem a krupicovou kaší
- Marinovaný kapr v citrusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu