Příběh zemědělství – Praha

kurz Sladkovodní ryby

Termín konání: 9. 11. 2022, 17:00–21:00

Ryby

Na kurzu vás šéfkuchař Pavel Minář naučí správně filetovat ryby. Připravíte si tatarák, salát, pošírovaný filet i kapra se salátem.

Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Stal se členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR, 8 let byl také členem Národního týmu AKC ČR. 13 let provozoval vlastní restaurace a poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. 

Cena: 3 200 Kč 
Naučíte se:
  • Filetovat kapra a pstruha
Budeme vařit:
  • Tartar ze pstruha
  • Salát ze zauzeného kapra s fermentovanou zeleninou
  • Filet ze pstruha pošírovaný v olivovém oleji s hráškem a krupicovou kaší
  • Marinovaný kapr v citrusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu


Vstupenky lze zakoupit online: