Příběh zemědělství – Praha

kurz Rohlíkování bez lepku

Termín konání: 12. 11. 2022, 12:30–16:30

Rohlíky

Housky a rohlíky to je téma dalšího podzimního kurzu s Radkou Vrzalovou. Sádlové houstičky, zrníčkové rohlíky i svatomartinské rohlíčky si připravíte jak jinak než bez lepku.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 900 Kč

Budeme připravovat:
  • kynuté sádlové houstičky pletené
  • kynuté zrníčkové rohlíky
  • bramborové svatomartinské rohlíčky
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.


On-line rezervace