Příběh zemědělství – Praha
kurz pečení Perníková chaloupka
Termín konání: 8. 12. 2018, 11:00–15:00

Jak to, že tam nemusí ta paní dávat špejle? Proč jí ta poleva neteče? Jak to, že má ty perníčky tak lesklé? To a mnohem víc si řekneme na tomto kurzu provoněném námi namíchaným a v hmoždíři utlučeným perníkovým kořením. Ukážu vám, že ke krásné chaloupce nejsou potřeba nějaké speciální pomůcky, jen sváteční nálada a trošku trpělivosti. Věrka Hladká
Lektorka: Věra Hladká
Cena: 1890 Kč
"Být cukrářkou byl vždy můj sen. Po vystudování střední odborné školy jsem začala pracovat v menší cukrárně za Prahou. Nadále jsem se chtěla zlepšovat a pracovala jsem v podnicích jako restaurace Sasazu či hotel Four Season. I když vietnamská či francouzská cukrařina je velmi krásná, moje srdce patří té české. Myslím, že naše typické dezerty, dorty a buchty v sobě skrývají víc, než si lidé myslí a budu velmi ráda, když toto kouzlo objevíme společně na mých kurzech." (Věra Hladká)
Budeme připravovat:
- Perníkové těsto, polevu, perníkové koření
- Perníkovou chaloupku se zasněženou zahrádkou a stromky
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu