Příběh zemědělství – Praha

kurz pečení Jak na makronky

Termín konání: 12. 3. 2019, 17:00–21:00

Makronky

Každý se o ně pokouší, ale málokomu se povedou. Makronky jsou vysoká cukrářská škola a bez zvládnutí skvělé cukrářské techniky se vám prostě nepovedou. Pokud nebudete znát několik fíglů, makronky nebudou mít tvar, budou duté, nebudou vláčné a zároveň křupavé... Lektorka Helena Fléglová vám poradí a vyzkoušíte si, jak se pečou skvělé makronky.

 

 

Lektorka: Helena Fléglová - zakladatelka a lektorka HF Pastry Academy, členka Národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Cena kurzu: 2200 Kč

Budeme péct makronky:
  • čokoládová (mléčná) ganache s maracujou
  • pistáciová ganache
  • ganache z hořké čokolády a malin
  • citrónová ganache se zeleným čajem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Tento kurz je plně obsazen. 
Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.