Příběh zemědělství – Praha
kurz pečení Jak na makronky - ZRUŠENO
Termín konání: 26. 11. 2020, 17:00–21:00

Každý se o ně pokouší, ale málokomu se povedou. Makronky jsou vysoká cukrářská škola a bez zvládnutí skvělé cukrářské techniky se vám prostě nepovedou. Pokud nebudete znát několik fíglů, makronky nebudou mít tvar, budou duté, nebudou vláčné a zároveň křupavé.
Lektorka: Hana Briatková
Cena kurzu: 2200 Kč
Naučíte se:
- Metoda: italský meringue
- Náplně: pistácie, tonka fazole, čokoláda s maracujou, jogurt s malinou
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.