Příběh zemědělství – Praha

kurz Omáčky

Termín konání: 18. 10. 2021, 17:00–21:00

Omáčky

Poctivá omáčka pozvedne každé jídlo na vyšší úroveň. Šéfkuchař Radek David vám ukáže, jak na dokonalou omáčku a nebudou chybět ani různé tipy a triky. 

Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2 500 Kč
Budeme připravovat:
  • Kuřecí fond a omáčky z něj – pepřová, z červeného vína, tymiánová
  • Svíčková omáčka/ na smetaně/
  • Veloute a omáčky z něj – koprová, křenová, houbová
  • Majonéza a omáčky z ní – tatarská, 1000 ostrovů, bylinková

Kurz je plně obsazen.

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu