Příběh zemědělství – Praha
kurz Moderní česká cukrařina
Termín konání: 12. 10. 2023, 17:00–21:00

Připravili jsme si pro vás českou klasiku v moderním pojetí. S Pavlínou Váňovou si upečete punčák, věneček a laskonku a doplníte je maracujou, malinami nebo černým rybízem.
Lektorka: Pavlína Váňová
Pavlínu provází sladké už od dětství díky její mamince a babičce. Sama se o cukrařinu začala více zajímat během studia na hotelové škole a jako cukrářský samouk pokračovala i při studiu na vysoké škole. Její vytrvalost a vášeň k cukrářskému řemeslu jí pomohla získat práci ve 4* hotelu v Rakousku i v Čechách. Další dovednosti z moderní cukrařiny získala Pavlína s pomocí Heleny Fléglové v její Akademii a díky práci v kavárně Káva Poděbrady, kde působí dodnes. Pavlína pracuje zároveň i jako učitelka na hotelové škole a připravuje se na otevření své vlastní výrobny.
Cena kurzu: 2 900 Kč
Naučíte se:
- punčák s marakujou
- věneček vanilka-malina
- laskonka ořechy-černý rybíz
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu