Příběh zemědělství – Praha
kurz Letní vaření bez lepku
Termín konání: 26. 6. 2021, 12:30–16:30

Letní kurz vaření s Radkou Vrzalovou bez lepku a mléka. Radka vás naučí domácí toustový chléb, který se hodí na sendviče nebo slanou granolu do salátu i polévky. Granola je skvělá i samotná jako svačina během prázdninového výletu. Připravíte si také bezlepkové plněné tortilly a třešničkou tohoto kurzu bude recept na zavařenou buchtu, kterou si můžete přibalit s sebou na dovolenou.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 2500 Kč
Budeme připravovat:
- toustový trvanlivý chléb tmavý a světlý bez lepku a mléka
- zavařenou trvanlivou buchtu bez lepku a mléka
- slanou granolu do salátů a polévek
- plněnou tortillu
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.