Příběh zemědělství – Praha

kurz Jak na makronky

Termín konání: 19. 10. 2021, 17:00–21:00

Makronky

Každý se o ně pokouší, ale málokomu se povedou. Makronky jsou vysoká cukrářská škola a bez zvládnutí skvělé cukrářské techniky se vám prostě nepovedou. Pokud nebudete znát několik fíglů, makronky nebudou mít tvar, budou duté, nebudou vláčné a zároveň křupavé.

Lektorka: Pavlína Váňová

Pavlínu provází sladké už od dětství díky její mamince a babičce. Sama se o cukrařinu začala více zajímat během studia na hotelové škole a jako cukrářský samouk pokračovala i při studiu na vysoké škole. Její vytrvalost a vášeň k cukrářskému řemeslu jí pomohla získat práci ve 4* hotelu v Rakousku i v Čechách. Další dovednosti z moderní cukrařiny získala Pavlína s pomocí Heleny Fléglové v její Akademii a díky práci v kavárně Káva Poděbrady, kde působí dodnes. Pavlína pracuje zároveň i jako učitelka na hotelové škole a připravuje se na otevření své vlastní výrobny. 

Cena kurzu: 2 500 Kč

Naučíte se:

Metody:

  • italský a švýcarský meringue

Náplně:

  • arašídová 
  • tonka fazole 
  • čokoláda s malinou
  • jogurtová s černým rybízem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.