Příběh zemědělství – Praha

kurz Čokoláda

Termín konání: 14. 12. 2021, 17:00–21:00

Čokoláda
Lektor: Nikola Prouzová

Nikola pochází z Podkrkonoší, ale hned po škole se odstěhovala do Prahy, aby mohla sbírat nové pracovní zkušenosti. Nejvíce se naučila v hotelu Alcron, kde pracovala tři a půl roku (tehdy Michelinská restaurace Alcron a restaurace La Rotonde). V Alcronu vedla také dětské kurzy. Ráda se věnuje jak klasické, tak moderní cukrařině. Miluje cestování a poznávání nových chutí. 

Cena: 2500 Kč
Budeme připravovat:
  • Sušenky
  • Mousse
  • Brownies
  • Lanýže
  • Choux jako profiterolky (černé kakao a karamelová čokoláda)
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno účastníka
Příjmení účastníka
Fakturační údaje / jméno a příjmení
Fakturační údaje / ulice, číslo popisné
Fakturační údaje / obec
Fakturační údaje / PSČ
Telefon
E-mail
Chcete-li kurz zaplatit dárkovým poukazem, uveďte prosím číslo poukazu:
Poznámka (pokud hlásíte více účastníků, přejete si kurz objednat jako dárek apod.)

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.