Příběh zemědělství – Praha
kurz Chřest
Termín konání: 15. 5. 2023, 17:00–21:00

Chřest je v posledních letech velmi módní zelenina, ale ne každý ji umí správně připravit.
Lektor: Radek David
Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Byl dlouholetým členem seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem Intergast Culinary Teamu.
Od srpna 2022 začal pracovat jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je největším poskytovatelem firemního stravování.
V soukromí je Radek velký milovník cestování, fotografování a asijské kuchyně. Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkových světových šéfkuchařů.
Cena: 3 200 Kč
Budeme vařit:
- Chřestová polévka z bílého a zeleného chřestu
- Chřest s vejcem a dresingem z dijonské hořčice a estragonu
- Chřest Carbonara
- Tagliatelle s chřestem, hráškem a lískovými ořechy
- Chřest s holandskou omáčkou / Bernaise omáčkou
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz.
Potřebujete další informace?
Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.
> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu