Příběh zemědělství – Praha

kurz Chlebový speciál bez lepku

Termín konání: 17. 9. 2022, 12:30–16:30

Chléb

Na kurzu si s lektorkou Radkou Vrzalovou připravíte několik druhů chleba. Nebude chybět mrkvový chléb s ořechy nebo foccacia bez kynutí. Kurz chlebový speciál je bez lepku, laktózy a vajec.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 900 Kč

Budeme připravovat:
  • tmavý chlebík
  • rozmarýnová foccacia bez kynutí
  • irský bílý chléb
  • mrkvový chléb s ořechy
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

Kurz je plně obsazen.


Vstupenky lze zakoupit online: