Příběh zemědělství – Praha

kurz Bezlepkově po Asii

Termín konání: 29. 4. 2023, 12:30–16:30

Asie

Naučíme se tažený vietnamský vývar s rýžovými nudlemi,kořením a masem Pho Bo a Pho Ga, indické placky – chapati a placky plněné brambory a sýrem s indickou čočkou a smažené závitky – bez lepku, laktózy nebo mléka a třeba i bez vajec.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 16 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou čtyř kuchařek a spoluautorkou bezlepkové kuchařky Apetitu. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 900 Kč

Naučíte se:
  • tažený vietnamský vývar s rýžovými nudlemi, kořením a masem Pho Bo a Pho Ga
  • indické placky – chapati a placky plněné brambory a sýrem s indickou čočkou
  • smažené závitky
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.

 


Vstupenky lze zakoupit online: