Příběh zemědělství – Praha

kurz Bezlepkové adventní pečení I.

Termín konání: 4. 12. 2021, 12:30–16:30

Perníčky

Rohlíčky, perníčky, sladký i slaný štrúdl. Vánoční kurz pečení s Radkou Vrzalovou bez lepku a mléka.

Lektorka: Radka Vrzalová

Radka se už více než 13 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog  a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou tří kuchařek. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.

Cena kurzu: 2 500 Kč

Tento kurz není vhodný pro alergiky na ořechy.

Kurz je plně obsazen.

Naučíte se:
  • těsto na linecké,  ovocné a oříškové vanilkové rohlíčky
  • norimberské perníčky
  • vánoční štrúdl sladký i slaný 
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu.