Příběh zemědělství – Praha

Bylinky a koření nejen pro gastronomii (přednáška)

Termín konání: 15. 11. 2018, 18:00–20:00

Bylinky a koření nejen pro gastronomii

Je koření prospěšné našemu zdraví? Jak si vyrobit přírodní repelent? Jak správně pěstovat, sklízet a zpracovávat léčivé byliny?

Jste Z{věda}ví? Pak navštivte přednášky podzimního cyklu Pěstujme a jezme zdravě, který vznikl ve spolupráci s Výzkumným ústavem rostlinné výroby.

Bylinky a koření nejen pro gastronomii

Bylinky jako dochucovadla, léčiva i přírodní pesticidy

Ing. Roman Pavela, Ph.D., VÚRV, v. v. i., Praha-Ruzyně

Jak je koření prospěšné pro naše zdraví – recepty do kuchyně i do zahrádek. Jak si vyrobit přírodní repelenty proti klíšťatům a komárům a které bylinky by neměly chybět v našem jídelníčku.

Desatero správného bylinkáře

Ing. Kateřina Smékalová, Ph.D., VÚRV, v. v. i., Olomouc

Co je dobré vědět o pěstování a sklizni léčivek. Tipy pro dobrou úrodu i správné zpracování.

 

Přednášky probíhají v Objevovně (2. patro budovy Národního zemědělského muzea v Praze, Kostelní 44, Praha 7).

Vstup zdarma, registrací si rezervujete místo k sezení.

> všechny přednášky cyklu Pěstujme a jezme zdravě

Registrační formulář

Jméno
Příjmení
e-mail
Poznámka

Kliknutím na ODESLAT potvrzujete, že jste se seznámili s informacemi o zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete kdykoli zrušit.