Příběh zemědělství – Praha

Brambory, zelí, dýně

Termín konání: 31. 10. 2020

Brambory, zelí, dýně

Brambory, jako jedna z nejtypičtějších českých potravin, která se tradičně připravuje na mnoho způsobů. Spolu se zelím a dýní uzavřou letošní podzimní tržiště a představí všemožné způsoby jejich zpracování a produktů, druhy odrůd.

Vstup na trh na muzejním dvoře je zdarma.

Rádi bychom vytvořili prostor pro:
• Setkání nejen obyvatel Prahy 7, kteří vyznávají kvalitní potraviny s preferencí těch lokálních,
• sdílení radosti z nakupování venku na trhu, oproti nakupování v supermarketech a obchodních centrech,
• tematicky zaměřenou část tržiště, která se soustředí na jednu sezónní plodinu či okruh – prodej a informační a edukační stánky,
• nabídku základního sortimentu – ovoce, zelenina, mléčné výrobky + sýry, maso, bylinky, květiny,
• street food – stánky s občerstvením z čerstvých kvalitních surovin.